blank
KÖNYEZETI HATÁS TESZTEK
blank
FÉMVIZSGÁLAT
blank
MŰANYAGOK VIZSGÁLATA
blank
BEVONATVIZSGÁLAT
blank
EGYÉB VIZSGÁLATOK
  blank
BEMUTATKOZÁS
Nyomtat Elküld

ATESTOR Anyagvizsgálat - Méréstechnika Kft.

 

Mottónk: "Jót s jól, ebben áll a nagy titok." (Kazinczy)

Bemutatkozunk!

Az ATESTOR Kft. magyar cég. Értékesítési és szerviz szolgáltatást nyújtunk a magyar piacon.

2006 óta az időjárásállósági vizsgálatok terén vezető szerepet betöltő ATLAS Material testing Solutions (ATLAS MTS) magyarországi kizárólagos képviselője, szervize, alkatrész/fogyóanyag forgalmazója vagyunk. Közreműködünk oktatás szervezésben és szolgáltatás közvetítésben. Cégünk bevonásával Önök kiküldhetik termékmintájukat az ATLAS-MTS valamelyik szabadtéri vizsgáló állomására, vagy vizsgáló laborjába. Bővebben SZOLGÁLTATÁS menüben.

Szervezünk képzést a vizsgálattechnika elsajátítására (FOW I. tanfolyam). Bővebben az OKTATÁS menüben.

 

Célkitűzésünk

Az alapító tulajdonosok és munkatársaink azon fáradozunk, hogy a honi ipar és oktatás számára ismertté tegyük az ATLAS-MTS, a világ egyik vezető gyártójának termékeit. Bemutassuk azok műszaki és gazdasági előnyeit, hozzáadott értékként megfelelő színvonalú szakmai szolgáltatással kiegészítve.

Alapelvünk, hogy az adott műszaki feladatra legmegfelelőbb berendezést kínáljuk, a szükséges felhasználási tanácsadással és a legmagasabb szintű szerviz-támogatással kiegészítve. Segítünk választani: Önnek mi éri meg vizsgáltatni, vagy készüléket venni/bérelni?

Küldetésünk

Ezekre a berendezésekre ott van szükség, ahol időjárásnak kitett minőségi nagysorozatú termelés folyik (pl. autóipar), vagy fontos az üzemeltetés biztonsága (pl. távvezetéki szigetelők) illetve ahol különlegesen igényes a termék (egészségügyi műanyaggyártás) Számos érdekes mérési feladatot oldottunk meg szerteágazó, "interdiszciplináris" helyzetünknek és 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően. vagyis a kapcsolódó vizsgálati kérdésekben is tudunk segíteni.

Egyik legjelentősebb piacunk az autóipar és beszállítói, például azok, akik műanyag részegységeket állítanak elő. Vagy bevonatolnak. A legkülönbözőbb vizsgálatok terén rendelkezünk teljes körű készülék-kínálattal, és üzemeltetési tapasztalattal egyaránt.

Amire büszkék vagyunk, az vevőink elismerése. (lásd: KAPCSOLAT/Rólunk írták... rovat)

 

Budapest, 2013 szeptember

Szappanos György

Ügyvezető

ISO_pecset-M

 

 


Nyomtat Elküld   Lap tetejére

Bisnode tanusitvany