blank
KÖNYEZETI HATÁS TESZTEK
blank
FÉMVIZSGÁLAT
blank
MŰANYAGOK VIZSGÁLATA
blank
BEVONATVIZSGÁLAT
blank
EGYÉB VIZSGÁLATOK
  blank
Rólunk írták...
Nyomtat Elküld

"Köszönöm a segítséget! Sikerült megmérni a kalibráló anyagot, százados pontosságal ki is jött az excel táblából kapott nedvesség tartalom."

A fenti köszönőlevél érdekességét az adja, hogy e nedvességmérő műszert bár nem mi fadtuk el a tanácstalan felhasználó, vélhetően korábbi kedvező tapasztalatai miatt, problémája megoldásához tőlünk kért segítséget nem az eredeti forgalmazótól.
Így aztán Aboni típusú nedvességmérőjéhez tőlünk kapott kalibráló anyagot, a kalibráláshoz szükséges számításokat tartalmazó Excel táblát, valamint hatékony telefonos tanácsadást.

Mérési problémája van? Önnek is segítünk!
 

------

Tisztelt Atestor Kft.

Döbbenten ülök a gép elött és csak nézem az óriási, és profesziónális kinálatukat. A honlapjuk nagyon jól fel van építve, amin elég jól el is lehet igazodni. Én a Faipari bevonatokkal foglalkozó üzletágban dolgozom, a Rem Ungarn Kft kötelékében. A munkánk során felmerült igény kielégítésére mint pl.tapadás vizsgálat, rétegvastagság vizsgálat jöttek Önök a képbe....

Üdvözlettel:

Gányi Csaba

regionális értékesítési vezető

___

Igen korrekt a kapcsolat, nagyfokú segítőkészséggel párosulva. (Az internetes honlapról nem nyilatkoztam, mert még nem volt időm áttanulmányozni.)

(Névtelen hozzászólás)

___

Többször volt megbeszélésünk, ahol bizonyos kérdéseket nem tudtunk tisztázni. Néhány nap múlva telefonon, vagy e-mailon mindig kaptam visszahívást.

(Névtelen hozzászólás)

___

+1. Felkészült, udvarias üzletkötők.
+2. Megfelelő műszaki tájékoztatás.
+3. Széles kínálat, ismert gyártók.
-1. Mérőeszközök kalibrációja hiányzik.
-2. Hosszú szállítási határidők.
-3. Esetenként magas árak.

(Névtelen hozzászólás)

___

Az egyik legnagyobb pozitívum (a többi mellett) a Kft-vel és a munkatársakkal kapcsolatban, hogy a szóbeli megállapodást is betartják, mintha az írásba lett volna foglalva. Mindig igyekeznek a megfelelő eszközöket kiválasztani, és nagyon segítőkészek. Öröm a munkatársakkal üzletet kötni, és ha az egyik ajánlat nem megfelelő, akkor szívesen készítenek másikat. Ha az eszközvásárlás valami miatt meghiúsul, nem neheztelnek az emberre, és szükség esetén ismét segítenek.

(Névtelen hozzászólás)

___

Gyors, szakszerű segítség, korrekt, precíz munka.

(Névtelen hozzászólás)

___

A termékválaszték korszerű, a legmodernebb technikai eszközök és eljárások rendelkezésre állnak. Kiváló szaktudással rendelkező munkatársaik minden probléma megoldásában érdemi segítséget szoktak nyújtani.

(Névtelen hozzászólás)

___

Meg vagyok elégedve az Önök szolgáltatásával. A továbbiakban is számítok eredményes együttműködésünkre!

Tisztelettel: Part Károly

___

Az esetlegesen alacsonyabbra írt pontszámaim nem a jelenlegi kapcsolatra utalnak. Veres Mónika nagy türelemmel és segítőkészséggel áll rendelkezésre problémáink megoldásában.

Üdvözlettel: Andorfer János

___

Mellékeltem egy rövid megemlékezést a PosiTectorral végzett mérésről és a szerzett tapasztalatokról. Remélem, hogy alkalmasint az eszköz megvásárlásáról is tárgyalhatunk majd.... Még egyszer köszönet a segítségért a Cégnek és személyesen Önnek is!

Üdvözlettel: Horváth László

___

A legprofibb ajánlat, amit valaha láttam. Részletes, minden kérdésemre választ kaptam belőle. 

Dobó Róbert


Nyomtat Elküld   Lap tetejére

Bisnode tanusitvany