blank
KÖNYEZETI HATÁS TESZTEK
blank
FÉMVIZSGÁLAT
blank
MŰANYAGOK VIZSGÁLATA
blank
BEVONATVIZSGÁLAT
blank
EGYÉB VIZSGÁLATOK
  blank
Papírvizsgálat

Könnyen szakad? Sárgás vagy épp fakó színű? Túl fényes felületű, esetleg kifakult a nyomtatás? A papírok esetében gyakran találkozhatunk ilyen, vagy ehhez hasonló problémákkal. Ezeknek a jelenségeknek az előfordulását vizsgálni kell, melyhez laboratóriumokra, és megfelelő minőségű vizsgáló berendezésekre, szakképzett munkaerőre van szükség.

Ehhez nyújt segítséget a testORG, személyre szabott vizsgálatokkal. Akkreditált laboratóriumainkban számos szabványnak megfelelő vizsgálat elvégzésére vagyunk képesek, legyen az színmérés, fényességmérés, szakítószilárdság, éghetőség, összetétel-elemzés. Laborjainkban bevizsgáljuk a termékét, és megállapítjuk mi okozhatta a változást. A vizsgálatainkat az Ön igényeihez szabjuk, így garantálva azt, hogy Ön azokat a vizsgálatokat kapja, amiket szeretne.SDL Atlas HMV égetőkamra

SDL Atlas HMV égetőkamra

Éghetőség és lángterjedés vizsgálata textil és egyéb anyagmintákon.


Rycobel Taber Abraser

Rycobel Taber Abraser

A Taber koptató különféle minták felületének karcolással, koptatással és más mechanikai dörzsölő hatásokkal szembeni ellenállásnak a vizsgálatára alkalmas. A koptatást az egy vagy kétfejes automata gépen koptatókerekek végzik a forgó mintákon.


SDL Atlas Tinius Olsen szakítógép textilekhez

SDL Atlas Tinius Olsen szakítógép textilekhez

Tinius Olsen textil szakítógép fonalak, szövetminták, hevederek, kötelek, stb. szilárdsági tulajdonságainak vizsgálatára. Qmat Pro szoftver. Speciális, tetxtilmintákhoz illesztett befogók és befogó pofák.
Bisnode tanusitvany