blank
KÖNYEZETI HATÁS TESZTEK
blank
FÉMVIZSGÁLAT
blank
MŰANYAGOK VIZSGÁLATA
blank
BEVONATVIZSGÁLAT
blank
EGYÉB VIZSGÁLATOK
  blank
Sópermet tesztek

Napjaink egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó környezetállóság tesztje a sópermet vizsgálat.  Laborhálózatunkban megtalálható az a kamra, amivel a Volvo különleges vizsgálati szabványának meg lehet felelni. A tesztek sokszínűségét jól mutatja, hogy partnerlaborjaink több mint 70 különböző vizsgálati szabványnak az elvárásait tudják teljesíteni.

 

 

Sópermet kamráinkban letesztelheti, hogy az ön gyártmánya miképp áll ellen a korrózió okozta hatásoknak. A vizsgálótérbe helyezett minták korrozív közegben tartózkodnak, melyről a sóval vegyített vízpermet gondoskodik. A készülék a kamra hőmérsékletét, páratartalmát is képes szabályozni, a sópermet mellett.

A korrózióról mindenki hallott, a rozsda kíméletlenül támad minden fém felületet. Nem csupán esztétikai hibát okoz – a korrózió roncsolja a fémek szerkezetét, ezzel gyengítve annak minőségét. A rozsdás fémek nem képesek akkora terhelést elviselni mint a még nem roncsolódott fémek. A korrózió mértékét befolyásolja a páratartalom, és a hőmérséklet is, kamráinkban ezek változtatására is van lehetőség.

Kapcsolódó szabványok a teljesség igénye nélkül: ISO 9227, JIS Z2371, SES N3133, ASTM B287Ascott  sópermet kamrák

Ascott sópermet kamrák

Mikroprocesszoros vezérlésű hagyományos sópermet kamra sorozat, mely alkalmas az évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendő egyszerű sóködteszt elvégzésére. A készülékek célja ugyanaz: gyors, könnyen összehasonlítható eredmény a bevonatolási eljárások hatékonyságát illetően.


Ascott ciklikus sópermet kamrák

Ascott ciklikus sópermet kamrák

Mikroprocesszoros vezérlésű Ascott ciklikus kamrák alkalmasak a ciklikus és az egyszerű sópermet tesztek elvégzésére. Egyszerű programozhatóság, designos kivitel!
Bisnode tanusitvany