blank
KÖNYEZETI HATÁS TESZTEK
blank
FÉMVIZSGÁLAT
blank
MŰANYAGOK VIZSGÁLATA
blank
BEVONATVIZSGÁLAT
blank
EGYÉB VIZSGÁLATOK
  blank
Klímavizsgálat

A klímatesztek nagy méretválasztéka lehetővé teszi, hogy az apró alkatrészektől kezdve egészen egy komplett karosszériáig bármi tesztelhető legyen. A technika fejlődésének (és a mikroprocesszoros vezérlésnek) köszönhetően ugyanis napjaink modern kamráiban már csak a fantázia szab határt a tesztelésnek.

 

Egy termék az életútja során változó klimatikus hatásokkal találkozik. Mind hőmérséklet, mind páratartalom tekintetében képesnek kell lennie a terméknek bizonyos határok között a megfelelő működést biztosítani. Az ilyen hatásokat klímakamrákban tudjuk előidézni, és így megfigyelni, miképp reagál a vizsgált minta a magas hőmérsékletre, vagy épp a magas páratartalomra. Egy európai gyárban gyártott autó elkerülhet a világ másik pontjára is, és az alkatrészeknek ki kell bírniuk a sivatagi hőséget, a sarkvidéki fagyot, vagy a szubtrópusi nedves meleget.

Kapcsolódó szabványok: IEC 60068, IEC 600721, IEC 68-2, DIN 40046, DIN 50016, DIN 50014

 Angelantoni hő- és klímakamrák

Angelantoni hő- és klímakamrák

Szeretné tesztelni, hogyan viselkedik terméke az időjárási viszonyok hatása alatt? Szeretné mindeközben monitorozni a kamrába tett (elektronikai) terméke működési paramétereit? Az Angelantoni kamrákat erre tervezték. Újdonság az a távfelügyeleti rendszer, melyen át a működés, s kamra műszaki állapota is nyomon követhető. Nincs megállás, 0/24, 7/365 üzem!
Bisnode tanusitvany